Wednesday, December 29, 2010

order cik mas, nik n syabie!!

lagi bantal tempahan berjaya disiapkan!! rasa puas bila tgk hasil kerja sendiri!!

let enjoy the work!!


BANTAL CIK MAS





BANTAL AISYAH





BANTAL QASEH!!

Friday, December 24, 2010

zie order!!

h/p charm couple order dari zie!!!






order kwan2 opis lama!!

semua ni order dari kawan2 opis lama di JPN kedah.. diaorang buat order masa tu kat dalam dewan sedang peyampaian keputusan utk hati inovasi jabatan he he he,,, hemm tq kak faizah, kak min, saleha dan kak zahriah!!..

maaf lambat sikit pos sbb banyak order,,






ini apa?? cuba la teka. he he he ini casing utk letak duit!!.. senang nak bawa g ke cafe kalau malas bawak purse kan!!

































handpone case!!



















beg make up!!

Tuesday, December 21, 2010

ragam pelanggan

saya memang rasa sangat-sangat marah hari ni.. ada pelanggan nak beli stok flannel ,, dari mesej cakp nak urgent so saya pun usahakan jugak carikan stok kain... bila saya dah beli tetiba cakap tak jadi beli..

kenapa lah mcm tu.. sebab tu la kenapa saya suka orang bankin kan duit dahulu sebelum barang dibuat...

redgurl buat atas dasar percaya sbb dia nak urgent... jadi lepas ni mmang susah la redgurl nak percaya pelanggan baru,. kecuali regular customer redgurl akan pertimbangan,,

kepada pelanggan itu.. kalau nak cancel order tolonglah bagtau awal..

Tuesday, November 23, 2010

order sumi!!

bantal bucuk untuk sumi.. he he tido lena la sis ni mlm ni yer.. :D... the theme is keropie the katak... he he he.. redgurl pun suka katak ni.. geram tgk.. hu hu..

depan tu redgurl guna warna biru tua so timbul sikit baru sut dengan bantal oren..

tulisan dibelakang i use multi colur!!... n add wit two heart!!

hope she love it..









Sunday, November 21, 2010

Hand phone case mira!!

hand phone case n charm miera... merah with biru,,,, hmm,,, theme bunga he he he .. hope she love it!!







order azwa n norhayati

order azwa dan horhayati.. esom redgurl akan post!!

yang gambar baby wit name qistina is order dari norhayati.. dia nak gambar baby dan botol susu.. tapi redgurl combinekan baby dengan botol susu he he he.. hope she love it..

oke yang lagi satu order azwa..

oke jom tgk!!





















Saturday, November 20, 2010

order risyan

hari ni bau boleh bernafas dna memulakan semula kerja menjahit.. setelah seminggu lebih mengurangkan aktiviti sb sibuk dengan hal2 yang datang bertubi2.. hu hu,.

ni bantal order dari member opis.. risyan .. dua bantal.. atau risyan punya dan satu lagi kak zaharah punya,,,..

risyan nak corak bunga,, kak arah nak love2..

jom layan the work!!






Friday, November 19, 2010

RALAT

salama semua!!!..

dua minggu ni terdapat sedikit kelewatan menyiapkan tempahan dan penghantaran.. sbb redgurl sgt2 sibuk dengan perkara diluar jangka.. sebleum deepavali bapa saudara meninggal dan kesibukkan kerja hakiki di pejabat,,,minggu ni sepupu kemalangan masuk ICU dan hari ni meninggal.. jadi terdpat beberapa kekangan.. kerja dipejabat dan hal2 keluarga..

bagi tempahan yang dah siap redgurl minta maaf sbb penghantaran tak dapat dibuat minggu lepas kerana sedang sibuk dihospital.. bagi order yang bru masuk.. redgurl akan reply secepat mungkin tetapi tempahan bulan 12 baru boleh mula buat sbb redgurl nak siapkan tempahan sedia ada dulu...

pada yang telah membuat pembayaran tetapi masih tidak dapat menunggu.. dan perlukan barangan segera plez do email me.. dan tak mampu lagi menunggu tolong email saya.. saya akan buat pembayaran balik!!.. becoz i just can do the delivery this mondy (utk barangn yang dah siap) dan mula menjahit this tuesday!!..

harap maaf.. perkara datang diluar jangka.. harap memahami..

Monday, November 15, 2010

jersey for solleh!!

jersey liverpol 4 solleh.. he he he marah bro ni lambat siapkan order .. he he he
akhirnya siap.. tapi masih x dapat claim.. cuti plak dia yer.. hmm... congrate bro 4 second princess!!..




order sis wanie

order dari isi wanie.. dah siap lama dah.. baru sempat upload.. banyak lagi barang2 yang belum sempat upload ni.. hu hu..

okeh let enjoy the work!!!











Saturday, November 13, 2010

RESAULT FIRST GIVE AWAY!!

YEHAAAAAAA!! SURE RAMAI YANG MENUNGGU KAN.. KEPUTUSAN GIVEAWAY NI.. HE HE HE.. OKEH.. SEPERTI DINANTI DAH ADA DAH KEPUTUSAN..

DISEBABKAN RAMAI SGT.. SO REDGURL GUNA WWW.RANDOM.ORG... SENANG..

OKEH 3 HADIAH SAGUHATI YANG AKAN DAPAT
HADIAH KAT BAWAH NI...



-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-


TEMPAT KELIMA:....

PESERTA NOMBOR 19!!!!!...

http://wmaziati.blogspot.com






TEMPAT KEEMPAT :

PESERTA NOMBOR 42!!!!!...

http://azatiesayang.blogspot.com




TEMPAT KETIGA

PERSERTA NO 83


http://babyfiyrepublic.blogspot.com



OKEH!! TAHNIAH PADA PEMENANG SAGUHATI!!.. OKEH!! PEMENANG BAGI HADIAH KEDUA!!! RAMAI BENAR YANG MENGIDAMKAN HADIAH NI... HE HE HE..



JENG,,,,,JENG,,JENG,,
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

TEMPAT KEDUA:

PESERTA NO. 24...

YEEEEEEEE!!!! TAHNIAH!!
KEPADA

http://myzaluvsam.blogspot.com


.


LASTLY... PEMENANG BAGI HADIAH PERTAMA!!! ISH,, SAPA NI.. SAPA??>. HE HE HE.. YANG AKAN DAPAT GIVE AWAY UTAMA!!
BEG LAPTOP INI... HE HE HE... SAPA?? JOM TGK!!


PEMENAG HADIAH PERTAMA!!!!.. ISH SAPA YER!! .
0
0
0
0
0
0
0

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
PEMENANGNYA!!!
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
KASI SUSPEND SIKIT,, HE HE HE
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

PEMENANG PERTAMA:::

PESERTA NO 117

.. YEHAAAAAAA!! TAHIAH.. TAHNIAH!!


KEPADA:...